Yaşam

Türkiye’de yeni dönem başladı! Pavyon dansı moda oldu

Son zamanlarda Türkiye’de her dizi konusuyla olay yaratıyor. İşte pavyon dansının moda olma hikayesinin detayları..

Yayınlanma:

-

Türkiye’de çok uzun zamandır birçok dizi ve filme konu olan pavyonlar şimdi de televizyon kanalına taşınıyor. Yılmaz Erdoğan’ın dizisi olarak nitelendirilen ‘İnci Taneleri’ isimli dizinin birçok fragmanı yayınlandı ve şimdi tekrar gündeme geldi. Özellikle dizinin başrollerinden olan ve son zamanlarda her hareketi olay olan Hazer Ergüçlü’nün pavyon dansı gençler arasında büyük ilgi gördü.

Türkiye’de Topluma Hitap Eden Dizi Dönemi Başladı

Son yıllardır birçok dizinin konusu artık sadece toplu hitap eden şeyler oluyor. Özellikle tesettürlü kadınların başrol aldığı diziler çok fazla izleniyor. Şimdi ise konusunu tam anlamıyla bilinmeyen fakat pavyon sahneleri ile adından söz ettiren ‘İnci Taneleri’ isimli diziyle pavyonlar konu alındı.

Pavyon Dansı Moda Oldu

Türkiye’de pavyonlar çok popülerdir. Yani hem dans hem de müzikli eğlence mekanlarında genelde cinsiyet fark etmeksizin birçok dansçı çalışıyor. Türkiye’de çok geniş bir kitleye hitap eden

Salih Akçay Türk
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Salih Akçay Türk, dijital habercilik ile kariyer hayatına başlamıştır. Gündemden Haberler dijital medya şirketinin kurucusudur.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trend

Exit mobile version