Yaşam

Snoop Dogg’un 24 yaşındaki kızı ‘ciddi’ felç geçirdi

Snoop Dogg’un 24 yaşındaki kızı, perşembe sabahı “ciddi” bir felç geçirdi.

Yayınlanma:

-

Yazar:

Cori Broadus, bu sabah Instagram hikayesinde, “Bu sabah ciddi bir felç geçirdim. Bana söylediklerinde ağlamaya başladım,” yazdı.

“Sadece 24 yaşındayım, bütün bunları hak etmek için geçmişte ne yaptım,” diye ekledi. Bu ifadesini 655,000 sosyal medya takipçisiyle paylaştığı ayrı bir gönderide dile getirdi.

Cori’nin Aile Hayatı

Snoop Dogg, Cori’yi eşi Shante Broadus ile paylaşıyor. İkilisi 1997’de evlendi, ve rapçi 2004’te boşanma davası açtıktan sonra üç yıl sonra vazgeçip tekrar bir araya geldi.

Lupus Tanısı

Doktorlar, Cori’yi altı yaşında Lupus teşhisi koydu. Lupus, vücudun çeşitli bölgelerinde iltihaplanma ve ağrıya neden olan kronik bir otoimmün hastalıktır, Amerika Lupus Vakfı’na göre.

Holistik Yaklaşım ve Yaşam Tarzı Değişikliği

Eylül ayında Cori, Lupus tedavisine “tamamen doğal” bir holistik yaklaşım benimsediğini açıkladı. Rapper’ın kızı, People dergisiyle yaptığı bir röportajda “Daha önce hiç olmadığım kadar iyiyim” dedi.

Advertisement

İlaçsız Yaşam ve Doğal Tedavi

“Yaklaşık beş ay önce tüm ilaçlarımı bıraktım,” diye açıkladı Cori. “Sadece her türlü bitki, deniz yosunu, çay gibi doğal şeyleri kullanıyorum. Spora başladım, bol su içiyorum,” dedi. “Şimdi vücudum, tamam, bu yeni program, alıştı bu duruma,” diye ekledi.

Holistik Yola Yönelme

Cori, ilaç rutini onu “deli gibi hissettirmeye başladığında” holistik yolu tercih ettiğini söyledi. “Altı yaşından beri sürekli olarak bu ilaçlara bağımlıydım. Kendim için daha iyisini istedim,” dedi. “Değişmek istedim çünkü bu biraz ağır geldi. Sadece 24 yaşındayım, her gün 10 ila 12 hap alıyorum. Bu yüzden bir anda bırakmaya karar verdim,” açıklamasını yaptı.

Aslı Demir
36 yaşında olan Aslı Demir, 1 çocuk annesidir. Uzun zamandır Gündemden Haberler kadrosunda çalışmaktadır. Gündem ve Dünya kategorisinde içerik üretmektedir.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trend

Copyright © 2023 GundemdenHaberler.com. Tüm Hakkı Saklıdır

Exit mobile version