Dünya

Pierce Brosnan, Yellowstone’a izinsiz girme suçunu kabul etmedi

James Bond oyuncusu Pierce Brosnan, 1 Kasım’da diğer suçların yanı sıra izinsiz girme suçundan dolayı suçlanmıştı.

Yayınlanma:

-

Pierce Brosnan, Yellowstone Ulusal Parkı’ndaki giriş yasağı olan termal bir bölgeye girmesi nedeniyle suçlu bulunmamak için mahkemeye başvuruda bulundu. James Bond oyuncusu, sıcak su kaynaklarını içeren ulusal parkın giriş yasağı olan bir termal alanına girdiği için sıkıntıya düşmüştü.

Brosnan’ın Savunması ve Dava Süreci

Brosnan’ın avukatı, 4 Ocak’ta mahkemede görünmeden oyuncunun savunmasını yapmak ve duruşmada görünmeme izni talep etmek için mahkemeye başvurdu. 10 Ocak’ta, Brosnan’ın orijinal olarak planlanan 23 Ocak tarihli duruşmasının iptal edildiğine dair bir bildiri yayımlandı.

Cezalar ve Durumun Belirsizliği

Bu noktada Brosnan’ın herhangi bir para cezası ödemiş veya hapis cezası almış olup olmadığı belirsizdir. Oyuncunun temsilcisi, Fox News Digital’in yorum talebine hemen yanıt vermedi.

Cezalar ve Kurallar

Brosnan, “tüm termal alanlarda yürüyüş” ve “Yellowstone Kanyonu’nda patika dışına çıkma” suçlarından alıntı yaparak, Yellowstone Ulusal Parkı Mahkemesi kaydına göre suçlandı.

Brosnan’ın İlk Görüntüsü ve Hukuki Drama

Hukuki sorunlarla uğraşırken, oyuncu suçlu bulunmamış olarak dile getirdikten sonra ilk kez Malibu’daki bir restoranda görüntülendi.

Advertisement

Yellowstone’daki Termal Alanların Tehlikeleri

Yellowstone Ulusal Parkı’nın termal alanları için kurallar arasında “Karanlıkta termal alanlardan geçmeyin” bulunmaktadır. Ayrıca “hayvanlar termal alanlara izin verilmez,” “termal özelliklere müdahale etmek veya nesneler koymak yasaktır” ve “tamamen termal kaynaklardan kaynaklanan sulara girmek yasaktır” denilmektedir.

Yellowstone’un Tehlikeli Termal Alanları

Yellowstone Ulusal Parkı, 500’den fazla aktif gayzere sahiptir. Parkın web sitesinde “Termal alanlarda, yer sadece kaynar sıcak kaynakların hemen üzerinde ince bir kabuk olabilir ve güvenli bir yolun nerede olduğunu tahmin etmek mümkün değildir” denilmektedir.

Hukuki Sonuçlar ve Diğer Tehlikeli Olaylar

Brosnan, Adalet Bakanlığı’na göre para cezası ve/veya altı aya kadar hapis cezasıyla karşı karşıya. Geçtiğimiz ağustos ayında Yellowstone Ulusal Parkı’nda termal bir alanda off-trail seyahat ve uyuşturucu-alkol etkisi altında olmak suçlarından şarj edilen bir Michigan’lı, termal yanıklar aldıktan sonra Yellowstone ve Grand Teton Ulusal Parkları’ndan men edildi.

Ece Demircibaba
İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Fakültesi mezunu olan Ece Demircibaba, 33 yaşındadır. Gündemden Haberler ekibinin en eski üyesidir.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trend

Copyright © 2023 GundemdenHaberler.com. Tüm Hakkı Saklıdır

Exit mobile version