Ekonomi

Moskova’da eski model araba şöleni yaşanıyor

Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen L.U.C Chopard rallisi, Moskova’da vintage otomobil tutkunlarını bir araya getirerek yüzyıla yaklaşan yaşlarda araçları sergiledi ve şehir içinde unutulmaz bir geçiş gerçekleştirdi.

Yayınlanma:

-

Geçtiğimiz hafta sonu, Moskova sakinleri, vintage araba tutkunlarının Rus başkentinin merkezinde bir araya gelerek araçlarını sergiledikleri bir etkinlikle otomobil tarihine dalma fırsatı buldular.

Araba Tutkunlarını Bir Araya Getiren Geleneksel Bir Etkinlik: 2003 yılında başlatılan ve saat üreticisi Chopard tarafından düzenlenen L.U.C Chopard rallisi, her yıl düzenlenen bir etkinliktir. Bu etkinlik, sürücüleri ve benzersiz taşıma araçlarını bir araya getirmek amacıyla oluşturulmuştur.

Yüz Yıla Yaklaşan Yaşlarda Araçlar Sahne Aldı: 1976’dan önce çeşitli ülkelerde üretilen arabalar, bazıları neredeyse bir yüzyıl öncesine dayanan, halka sunuldu ve sahipleri araçların kökeni hakkında bilgi verdi. En eski araçlar arasında 1914 model Renault EF ve Mercedes Benz 22/50 Faeton bulunmaktadır.

Şehir İçinde Vintage Araç Geçişi: Daha sonra, vintage arabalar şehir içinde trafiğe katılarak birlikte şehri dolaştılar.

Salih Akçay Türk
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Salih Akçay Türk, dijital habercilik ile kariyer hayatına başlamıştır. Gündemden Haberler dijital medya şirketinin kurucusudur.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trend

Exit mobile version