Güncel

Melania Trump, Palm Beach’teki cenaze töreninde anma töreni yaptı

Melania Trump, Palm Beach’teki cenaze töreninde merhum annesine duygusal anma töreni yaptı

Yayınlanma:

-

Eski First Lady Melania Trump, annesi Amalija Knavs için Palm Beach’teki cenaze töreninde duygusal bir veda konuşması yaptı. Slovenya doğumlu Amalija Knavs’ı, torunuyla bir araya gelmek için ABD’ye göç etmesini ve ailesine duyduğu tutkuyu anarak, onun modaya olan tutkusunu ve aileyi hatırladı.

Melania’nın Annesinin Zarif Mirası

Melania, Palm Beach, Florida’daki Episcopal Church of Bethesda-by-the-Sea’da yaptığı konuşmada, “Annem, zarafetin ve nezaketin özü olan gerçek bir kadının örneğiydi. Kocası Viktor, kız kardeşi Ines ve benim için sevgisi sınırsızdı. Besleyici ruhu sınırları aşmadı, nesiller boyunca sürecek bir miras bıraktı. Torunu Barron’ı sevgi, şefkat ve kararlı bağlılıkla aydınlatarak dünyasını aydınlattı,” dedi. “O, hayatımızdaki gerçek bir anne, eş, büyükanne, kayınvalida, gerçek bir aşk ve lüks ışığının gerçek bir sembolüydü.”

Privilege ve Vatandaşlık Yolculuğu

Melania, annesinin ölümünden önceki 9 Ocak’ta Miami’de belirtilmeyen bir hastalıktan ölmeden önce Amerika’ya göç etme kararı ve zamanla Amerikan vatandaşı olma ayrıcalığını kucaklamasını şu şekilde ifade etti: “Her adımda üzerine bahşedilen ayrıcalığı ve zaman içinde Amerikan vatandaşı olma ayrıcalığını kucaklamıştı. Fark yaratmak için katkıda bulunma sözü verdi.”

Annemin Mirası ve Yaşam Sevinci

Melania, annesinin ölümüne dair hatıralarını paylaşarak, aile yemekleri ve seyahatlerde sevgili “Babi”leriyle paylaştıkları kahkahaların yankılarını ve annesinin şirketinde dünyanın parlak bir neşe ile parladığını ifade etti. “O sadece bir arkadaş değil, bir güvenilir dosttu. Karanlık günlerde bir ışık ışını. Onun yanında, her zaman dinleyeceği birinin orada olacağı huzurunu buldum. Başarılarımızı kutladı ve karmaşık zamanlarda kararlı destek sağladı. Bağımız kırılmazdı. Birbirimize duyduğumuz gerçek sevginin bir kanıtıydı. O benim canım arkadaşımdı. Yerine konulamaz bir hazine. Evren tarafından bana bahşedilmiş bir hediye. Ve bunun için tamamen minnettarım. Rahat uyu, sevgili annem.”

Melania’nın Moda ve Mutfak Tutkusu

Former First Lady, annesinin ona yemek yapmayı öğrettiğini ve Paris ve komşu Avrupa şehirlerine yapılan şık seyahatlerden esinlenerek modaya ilgisini aşıladığını anlattı. “O, rüyaların yaratıcısıydı ve hayatıma getirdiği güzellik için sonsuz minnettarım,” dedi. Melania, annesinin “annelik görevlerini zarafet ve nezaketle dengelediğini, evi yönetirken kendi moda hedeflerini sürdürmekte asla şaşırtıcı olmadığını” dile getirdi.

Advertisement

Fox News’un Özel Erişimi ve Eski Başkan Trump’ın Duygusal İfade

Fox News, cenazeye özel erişim izni almış ve Melania’nın biricik bir konuşma yapacağı belirtilmişti. Eski Başkan Trump, Pazartesi gecesi Iowa seçimlerini süpürdükten sonra, kayınvalidesinin vefatını bir konuşmasında kabul etmişti. “Çoğu önemlisi, inanılmaz eşim, first lady, diyebilirim ki eski ve belki gelecekteki, ancak Melania’dan daha önemli olan bir şey, onun inanılmaz, güzel annesini teşekkür etmek istiyorum. Birkaç gün önce vefat etti. Ve orada, yükseklerde, çok yüksekte. Aşağı bakıyor ve bize gururla bakıyor,” dedi.

Melania’nın Yaşamındaki Önemli Anlar

Eski First Lady, 53 yaşında, Ljubljana’daki Slovenya başkentinde lise eğitimi almış ve modellik yapmaya başladığında adını Melania Knauss olarak değiştirmişti. 1996’da New York’a yerleşti ve Trump’la 1998’de tanıştı. Ebeveynlerinin ABD’ye göç etmelerine sponsorluk yapmış ve Trump başkanlık yaparken 2018’de New York’taki bir mahkemede vatandaş oldular.

Salih Akçay Türk
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Salih Akçay Türk, dijital habercilik ile kariyer hayatına başlamıştır. Gündemden Haberler dijital medya şirketinin kurucusudur.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trend

Copyright © 2023 GundemdenHaberler.com. Tüm Hakkı Saklıdır

Exit mobile version