Teknoloji

Apple Macbook Air ve iPad Pro’nun çıkış tarihi belli oldu

Apple yeni iPad Pro ve MacBook Air’in üretimini zaten başlattı. Bu iddia ortaya atıldı ve hatta satışlar Mart ayında başlayacak. İşte detaylar!

Yayınlanma:

-

Bloomberg gazetecisi Mark Gurman’ın raporuna göre, Apple şirketi, güçlü Apple M3 işlemcisine sahip olan güncellenmiş iPad Pro ve MacBook Air modellerinin seri üretimine başlamış durumda. Her iki cihazın da mart ayının sonunda resmi olarak tanıtılması bekleniyor.

Yeni iPad Modelleri ve Özellikleri

Gurman’ın önceki yayınlarına göre, Apple’ın mart ayında yeni iPad Pro modelini OLED ekranla, iyileştirilmiş özelliklere sahip iPad Air’i, 12.9 inç iPad Air’i ve M3 işlemcili 13 ve 15 inç MacBook Air modellerini tanıtması bekleniyor. Geçen yıl Apple’ın yeni bir tablet çıkarmadığı göz önüne alındığında, tüm ürün gamının 2024 yılında güncelleneceği ve üreticinin mart ayında iPad Pro ve iPad Air’ı piyasaya süreceği tahmin ediliyor.

iPad Pro’un Yeni Özellikleri

iPad Pro’nun piyasaya sürülmesi, alüminyum gövdeli Magic Keyboard gibi yeni aksesuarların da tanıtımını içerecek. iOS 17.4’ün kodlarında, iPad Pro’nun ekranında albüm modunda kullanılabilen bir ön kamera alacağı belirtilmiş. Ancak en dikkat çekici yeniliklerden biri, OLED ekranların kullanılmasıyla Apple tabletlerinin daha parlak ve kontrastlı bir görüntü sunabilmesi ve aynı zamanda pil ömründe artış sağlaması olacak.

Yenilikçi MacBook Air Modelleri

Yeni MacBook Air modellerinde tasarım açısından radikal değişiklikler beklenmiyor. Bunun yerine, Apple, geçen yıl 14 inç MacBook Pro’da görülen M3 yongalarını bu dizüstü bilgisayarlara entegre edecek. Üreticinin, M2 işlemcili MacBook Air modellerini bir yıl arayla piyasaya sürmesine rağmen, 13 ve 15 inç MacBook Air modellerini aynı anda M3 işlemcilerle güncelleyeceği tahmin ediliyor.

Genel olarak, Apple’ın bu yeni ürünleriyle birlikte teknoloji dünyasında yine çığır açması ve beklentileri karşılaması bekleniyor.

Advertisement
Ece Demircibaba
İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Fakültesi mezunu olan Ece Demircibaba, 33 yaşındadır. Gündemden Haberler ekibinin en eski üyesidir.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trend

Copyright © 2023 GundemdenHaberler.com. Tüm Hakkı Saklıdır

Exit mobile version